+32 50 580 649

info@sentery.be

Wilt u zich beveiligen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden een ruim aanbod aan bewakingsdiensten aan. Ook maken we een persoonlijk advies dat past bij uw onderneming, terrein, … .

Met onze diensten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw bedrijf. We nemen alles uit handen. Zo kunt u zich met een gerust hart richten op uw werk. Hieronder vindt u al onze diensten op gebied van bewaking.

Uiteraard gaan wij voor een persoonlijke aanpak en zullen wij enkel op maat van uw project werken.

Een greep uit onze diensten

Bescherming van Personen

Bescherming van Personen/Bodyguarding Bescherming van personen, beter gekend als bodyguarding, is een gespecialiseerde dienst die maatwerk vereist, ongeacht of u dit een dag of het gehele jaar door nodig heeft. Tijdens de risico-analyse wordt er bepaald welke maatregelen er nodig zijn om u en uw werknemers of gezin de veiligheid te garanderen die u nodig

Consortiumbewaking

Consortiumbewaking Men merkt dat er naast camerabewaking en een alarmsysteem meer en meer behoefte ontstaat aan menselijke bewaking. Ondernemingen kunnen in dit geval kiezen voor collectieve bewaking (consortiumbewaking) waarbij de kosten hiervan verdeeld worden over de ondernemingen die er gebruik van maken. Wat is consortiumbewaking Op veel bedrijven-, industrie- en haventerreinen is er in de

Winkelbewaking

Iedere winkel heeft te maken met andere soorten risicofactoren. Dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbewakers (onderdeel van site bewaking) en winkelinspecteurs hebben ervaring in het bewaken van verschillende soorten winkels. We stellen graag een plan op die past bij de behoeften van uw organisatie.

Havenbewaking

Havenbewaking moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Zeker sinds de toename van terreurdreigingen is het internationale veiligheidsniveau van havengebieden opgeschaald. Wij luisteren naar uw veiligheidswensen en zorgen dat het juiste personeel met de juiste certificaten worden ingezet.

Mobiele bewaking

Mobiele bewaking bestaat uit controlerondes, patrouille, openings- en sluitingsrondes en interventie na alarm.
Deze wordt uitgevoerd door een bewakingsagent in een dienstwagen.
Afhankelijk van de opdracht voert de bewakingsagent rondes uit in het gebouw, rond uw terrein of op uw werf.

Site bewaking

Site bewaking zorgt voor de veiligheid van jouw organisatie door zijn preventieve karakter. Door een professionele bewakingsonderneming in te schakelen, zoals Sentery Protection, worden uw medewerkers en bezoekers ten allen tijden veilig gehouden waardoor uw bedrijfsprocessen zich voort kunnen zetten.