+32 50 580 649

info@sentery.be

Over ons

Sentery Protection is opgericht in 2020 na een overname van V&D security. Door deze overname kunnen wij genieten van meer dan 20 jaar ervaring. Sentery Protection is de expert voor bewaking en werkt met gescreende en gediplomeerde bewakingsagenten die graag instaan voor uw veiligheid. Daar wij een familiebedrijf zijn behandelen wij zowel ons personeel als onze klanten op een andere manier.

Ons verhaal

Wanneer u met een bewakingsvraagstuk zit of enkel bewakers nodig heeft, staan wij voor u klaar. Sentery Protection heeft ervaring in diverse bewakingsdiensten door heel Vlaanderen. Of het nu gaat over over de veiligheid van u, uw personeel, klanten, uw bedrijf, uw terrein of iets anders, wij hebben altijd een passende oplossing voor u. Wij werken met digitale technoglogieen en spelen in op een veranderd veiligheidsbeeld. We voldoen ook altijd aan de laatste kwaliteitsnormen.

We vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers altijd gelijk en correct geholpen worden wanneer dit nodig is. Dit met een transparante communicatie. Dit houdt ook in dat wij altijd bereikbaar zijn, 24/7. We denken met u mee, adviseren, kunnen snel schakelen en komen onze afspraken na. Hierdoor zijn wij een zeer betrouwbare partner.

Indien u meer informatie wenst of ons beter wilt leren kennen, aarzel dan niet om ons te contacteren!