Services List

Bescherming van Personen
Bescherming van Personen
Bescherming van Personen/Bodyguarding Bescherming van personen, beter gekend als bodyguarding, is een gespecialiseerde dienst die maatwerk vereist, ongeacht of u dit een dag of het gehele jaar door nodig heeft. Tijdens de risico-analyse wordt er bepaald welke maatregelen er nodig zijn om u en uw werknemers of gezin de veiligheid te garanderen die u nodig Read more
Consortiumbewaking
Consortiumbewaking
Consortiumbewaking Men merkt dat er naast camerabewaking en een alarmsysteem meer en meer behoefte ontstaat aan menselijke bewaking. Ondernemingen kunnen in dit geval kiezen voor collectieve bewaking (consortiumbewaking) waarbij de kosten hiervan verdeeld worden over de ondernemingen die er gebruik van maken. Wat is consortiumbewaking Op veel bedrijven-, industrie- en haventerreinen is er in de Read more
Winkelbewaking
Winkelbewaking

Iedere winkel heeft te maken met andere soorten risicofactoren. Dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbewakers (onderdeel van site bewaking) en winkelinspecteurs hebben ervaring in het bewaken van verschillende soorten winkels. We stellen graag een plan op die past bij de behoeften van uw organisatie.

Read more
Havenbewaking
Havenbewaking

Havenbewaking moet voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Zeker sinds de toename van terreurdreigingen is het internationale veiligheidsniveau van havengebieden opgeschaald. Wij luisteren naar uw veiligheidswensen en zorgen dat het juiste personeel met de juiste certificaten worden ingezet.

Read more
Mobiele bewaking
Mobiele bewaking

Mobiele bewaking bestaat uit controlerondes, patrouille, openings- en sluitingsrondes en interventie na alarm.
Deze wordt uitgevoerd door een bewakingsagent in een dienstwagen.
Afhankelijk van de opdracht voert de bewakingsagent rondes uit in het gebouw, rond uw terrein of op uw werf.

Read more
Site bewaking
Site bewaking

Site bewaking zorgt voor de veiligheid van jouw organisatie door zijn preventieve karakter. Door een professionele bewakingsonderneming in te schakelen, zoals Sentery Protection, worden uw medewerkers en bezoekers ten allen tijden veilig gehouden waardoor uw bedrijfsprocessen zich voort kunnen zetten.

Read more