Site bewaking

24/7 Bescherming van goederen

Wat is site bewaking?

Site bewaking zorgt voor de veiligheid van jouw organisatie door zijn preventieve karakter. Door een professionele bewakingsonderneming in te schakelen, zoals Sentery Protection, worden uw medewerkers en bezoekers ten allen tijden veilig gehouden waardoor uw bedrijfsprocessen zich voort kunnen zetten. Sitebewaking bestaat uit het uitvoeren van receptie- en portier- en bewakingsdiensten. Doormiddel van controlerondes kan er tijdig gesignaleerd en gehandeld worden op situaties die schade of calamiteiten met zich mee kunnen brengen.

Doorgaans kiezen ondernemingen ervoor om hun sites te beveiligen middels bewakingscamera's en/of een elektronisch alarmsysteem. Dit wordt vooral gedaan omdat het over een eenmalige investering gaat, waardoor uw site jarenlang beveiligd is. Toch merken we meer en meer dat er naast elektronische beveiligingsmiddelen meer behoefte ontstaat aan menselijke bewaking. We voorzien u graag van bewaking op maat van uw onderneming of project!

Enkele voordelen van site bewaking door Sentery Protection

Het uitvoeren van controlerondes waarbij onze bewakingsagenten op wisselende tijdstippen gedurende de dag op uw site rondlopen om de veiligheid van uw pand (of terrein) te waarborgen, zowel binnen als buiten.
Ondersteuning bij ongevallen die zich op uw site voordoen. Al onze bewakers zijn opgeleid in EHBO en kunnen direct hulpverlening bieden bij ongevallen.
Veel ondernemingen werken met een receptie om bezoekers te onvangen en registreren, waardoor ongenodigde gasten buiten de deur gehouden kunnen worden. Hiervoor voeren wij receptiediensten en bezoekersregistratie uit.
Het uitvoeren van controlerondes waarbij onze bewakingsagenten op wisselende tijdstippen gedurende de dag uw site rondlopen om de veiligheid van uw pand (of terrein) te waarborgen, zowel binnen als buiten.

Bewakers van Sentery Protection

Het inzetten van site bewaking beschermt uw onderneming binnen en buiten openingstijden tegen vandalisme, fraude en vernielingen. Onze site bewakers lopen op verschillende tijden controlerondes en houden hierdoor uw onderneming, kantoor en andere objecten in het oog. Onze bewakers zijn getraind voor het signaleren van onveilige en verdachte situaties. Ook wanneer u over een beveiligingssysteem beschikt is het verstandig om site bewaking in te schakelen, zodat zij kunnen reageren op alarmen. Op een alarm afgaan is niet zonder risico’s. Dit kunt u beter overlaten aan getrainde bewakers van Sentery Protection. Wilt u uw onderneming, medewerkers en eigendommen beschermen tegen diefstal, vandalisme of andere calamiteiten? Neem dan contact met ons op voor bewaking op maat van uw project.