Winkelbewaking

Winkelbewaking is maatwerk

Wat is winkelbewaking?

Iedere winkel heeft te maken met andere soorten risicofactoren. Dit is mede afhankelijk van de goederen die er verkocht worden. Onze winkelbewakers (onderdeel van site bewaking) en winkelinspecteurs hebben ervaring in het bewaken van verschillende soorten winkels. We stellen graag een plan op dat past bij de behoeften van uw organisatie.

Taken van een winkelbewaker

De bewakingsagent is zichtbaar aanwezig in de winkel en houdt zo toezicht op de klanten en de goederen.
Dat werkt ontradend en is daardoor een efficiënt middel voor diefstalpreventie.
Bij zichtbare bewaking is de bewakingsagent er niet enkel voor de winkelbewaking,  de bewakingsagent biedt ook een service.
De bewakingsagenten van Sentery Protection zijn steeds behulpzaam, beleefd, vriendelijk en hebben een goed voorkomen. Ze zijn ook getraind om in geval van nood- en conflictsituaties op te treden.

De bewakingsagent (winkelinspecteur) is onzichtbaar aanwezig in de winkel of in de controlekamer met de hulp van camera’s.
In de winkel gaan wij actief en in burger op zoek naar mogelijke winkeldieven.
Bij het betrappen van een winkeldief worden vaste procedures gevolgd, opgelegd door het ministerie van Binnenlandse Zaken.
Het is steeds mogelijk om de gestolen goederen te laten betalen of te recupereren en een eventuele administratie kost aan te rekenen.